Over mij

Hoi! Leuk dat je inzoomt op mijn website. Mijn naam is Sarah, loopbaancoach en trainer. Mijn missie: mensen begeleiden naar meer werkgeluk. Dit geeft me zoveel energie dat ik, na een management carrière van 15 jaar, het roer om heb gegooid en mijn missie ben gaan leven. Ik begeleid je naar een leven waarin je fluitend naar je werk gaat, een leven met meer werkplezier, een leven met meer keuzes en mogelijkheden. Want ik ben ervan overtuigd dat er altijd en voor iedereen meer mogelijkheden zijn, ook voor jou. Ik kan je helpen jouw mogelijkheden en jouw potentie te ontdekken.
Dit levert jou meer energie op, geeft je leven betekenis, maakt succesvol, houdt jou vitaal en gezond. We gaan samen op weg naar een gelukkiger leven!
Mensen noemen me enthousiast, empatisch en no nonsens. Voor mij geen coach sessie zonder humor.
Ik hou van het buitenleven en ga graag op pad met mijn vriend en dochter van 9 jaar.

Je bent verzekerd van een ervaren en professionele coach. Ik ben aangesloten bij de NOBCO, de brancheorganisatie voor coaches. 

Mijn coachstijl

Eerlijk

Inspirerend

Positief

Oplossingsgericht

Respectvol

Werk is belangrijk

Ik weet het nog goed, wat zag ik er tegenop. Elke dag sleepte ik mezelf naar m’n werk. Van een vrolijke meid, veranderde ik in een ongelukkig, chagrijnig en sneu figuur. Dat dacht ik althans. De dagen namen meer energie dan dat het me energie gaf. Ik was moe, futloos en uiteindelijk gaf mijn lichaam het op. Ziek in bed. Het was geen langdurig ziektebed gelukkig, maar voor mij wel een heel goede les. Wat een enorme impact kan het hebben op je gezondheid wanneer je niet op de juiste werkplek zit! En de impact is niet alleen op je gezondheid, maar het heeft invloed op alle onderdelen van je leven. Ik kon niet wachten totdat ik een andere baan had die beter bij me paste. 
AFWACHTEN OF ACTIE ONDERNEMEN
Destijds wachtte ik af, nu weet ik wel beter. Mijn strategie was toen vooral volhouden en doorzetten. Ook loyaliteit naar mijn werkgever speelde een belangrijke rol. Inmiddels weet ik dat dit mooie kwaliteiten zijn en herken ik ze in mijn dagelijks leven. Ook weet ik wanneer deze eigenschappen een valkuil dreigt te worden en kan ik op tijd een andere strategie kiezen.

Wat is jouw strategie op je werk?

Ben jij meer de jobhopper? Of blijf je bij je werkgever omdat je zulke leuke collega’s hebt?
Ik kan je helpen om jouw strategie en kwaliteiten te ontdekken. 

Wat krijg je?

  • Een gediplomeerd coach

Ik ben een gediplomeerde coach en ik ben aangesloten bij NOBCO. De brancheorganisatie voor coaches. Hierdoor ben je verzekerd van een professionele coach.

  • Ik blijf mezelf ontplooien door intervisie, boeken, webinars, workshops en trainingen.

Momenteel volg ik een opleiding tot professioneel trainer in persoonlijke ontwikkeling en groei. 

  • Plezier, perspectief, mogelijkheden ontdekken, vitaliteit, ontwikkeling en energie.

Dit zijn voor mij belangrijke waarden die ik meeneem in elk coachgesprek.

  • Je krijgt een betrokken gesprekspartner, een luisterend oor, persoonlijke aandacht, verhelderende opdrachten, inzichten om een stap te kunnen maken.
Jij bent klaar voor de toekomst!

Volg je me al op LinkedIn?

Op LinkedIn laat ik zien wie ik ben en wat ik doe.